Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, çakarlı araç kullandığı görüntüler tepki çeken kızı Yüsra Ünlü’ye ilişkin “Kızımın yaptığı yanlış ama çakarlı aracın zekatı veriliyor” ifadelerini kullandı.
Habertürk’te Okan Bayülgen’in sunduğu Muhabbet Kralı’na konuk olan Ünlü, “Kızımın yaptığı yanlış ama çakarlı aracın zekatı veriliyor” dedi.
Kızına yönelik söylemlerin özel hayata saldırı olduğunu savunan ünlü, “DEM’li bir gazetecinin paylaşımları sonrasında konu gündeme geliyor, kızımın o videosunun 5 milyon izlenmesini sağlayan FETÖ’dür” ifadelerini kullandı.
Ünlü şöyle devam etti:
“Pazartesi günü bunu biri çekmiş ve tam da Öcalan’ın çağrı yapacağı günde servis etmiş. Dünyada bile ses getirmiş, bunun FETÖ’nün parmağı olmadan yaşanması mümkün değil. Tamam burada bir suç var ve cezası kesilmiş, verilmiş çakarın cezası falan. Tam da 28 Şubat, bir başörtülünün cipte görüntülenmesi… ‘Sizi AK Partili zenginler, sizi bilmem neler’ diye hakaretler saydırdılar. 5 binden fazla tehdit geldi. Torunların arabaya binecek cesareti kalmamış. Böyle bir linç olmamalı. ‘Biraz mütevazı yaşayın’ gibi tenkitler olabilirdi ben de bunu kabul edebilirdim ama sövmek, saymak, tehdit etmek anlaşılır gibi değil.”
“DEĞERİ 12 MİLYON”
Cübbeli Ahmet, ceza yiyen aracın kızının değil damadının olduğunu söyledi.
Cübbeli Ahmet şunları söyledi:
“Ben 1 milyonluk minibüse biniyorum. Allah herkesi yaratmış, rızkını ayrı yaratmış. Şimdi onun eşi çok zengin olabilir. Çok zekat verir. Kat kat zekat verir. Arabanın zekatı yoktur. Onun bile zekatını verir. Cömerttir. Fatih Altaylı kendisinin araba koleksiyonu var, araç 38 milyon demiş. Hayır 38 milyon değil 12 milyon değerinde.”