İsrail’de ailesini kendisine cinsel istismarda bulunmakla suçlayan Yerleşimler ve Ulusal Misyonlar Bakanı Orit Strock’un kızı Shoshana Strock evinde ölü bulundu.
The Jerusalem Post gazetesinin haberine göre polis, Shoshana Strock’un ölüm nedenine ilişkin soruşturma başlattı.
Bakan Strock, Facebook’tan paylaşımında 34 yaşındaki kızının ölüm haberini “Sevgili kızımız Shoshana’nın vefatını büyük bir acıyla bildiriyorum” diyerek duyurdu.

Shoshana Strock, geçen yıl sosyal medyada bakan olan annesi, babası ve bir erkek kardeşinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylemiş ve polise şikayette bulunmuştu.
Habere göre Shoshana Strock paylaşımlarında bu istismara detaylar da veriyordu. Bir paylaşımında “İki buçuk yaşından itibaren ailem beni pedofil törenlerine götürdü ve burada uyuşturucu, hipnoz ve istismarla beynim yıkandı ve eğitildim” diyordu.
Hatta 13 yaşında geldiğinde babasının kendisini ‘pazarladığını’ ve ‘sırtından para kazandığını’ anlatıyordu.
Ölüme ilişkin koşullar henüz netlik kazanmış değil.
/Diken/












