CHP’de 6 kişi disipline sevk edildi

GündemPolitika

CHP, 4’ü eski ilçe başkanı olmak üzere 6 üye tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi..

CHP kurultaylarıyla ilgili yargı süreçleri devam ederken, İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş’ın ardından 6 isim daha tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, disipline sevk edilen isimler; 2024 yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Yavuz, Gürsel Tekin ile toplantı yapan eski Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, eski Büyükçekmece İlçe Başkanı Remzi Gökbulak, eski Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban ve eski Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya oldu.

Kamuoyunda “Gürsel Tekin ile birlikte hareket eden isimlerden biri” olarak bilinen Sultanbeyli üyesi Özgür Çelik hakkında da disiplin süreci başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

IŞİD ailelerinden Fransa vatandaşı 47 kişi Irak’a teslim edildi
DEM Parti: Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi’nden beklentilerini açıkladı

Öne Çıkanlar