İmralı Adası’nda avukat ve aile ziyaretleri gerçekleştirildi

GündemPolitika

Asrın Hukuk Bürosu, Abdullah Öcalan ve diğer müvekkilleriyle hem avukat hem aile görüşü yapıldığını duyurdu.

 

Asrın Hukuk Bürosu, Newroz ve Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde, 21 Mart 2026’da İmralı Adası’nda bulunan müvekkilleriyle avukat ve aile görüşmeleri yapıldığını duyurdu.

Asrın Hukuk Bürosu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Büromuz avukatlarından Av. Raziye Öztürk, Av. İbrahim Bilmez ve Av. Cengiz Yürekli; İmralı Adası’nda Sn. Abdullah Öcalan, Sn. Hamili Yıldırım, Sn. Ömer Hayri Konar, Sn. Mahmut Yamalak ve Sn. Ergin Atabey ile 21 Mart 2026 tarihinde (bugün) avukat görüşü gerçekleştirmiştir.

Sn. Abdullah Öcalan, aile üyelerinden Mehmet Öcalan ve Ali Öcalan ile; diğer müvekkillerimiz Sn. Hamili Yıldırım, Sn. Ömer Hayri Konar, Sn. Ergin Atabey ve Sn. Mahmut Yamalak da aile üyeleri ile bugün aile görüşü gerçekleştirmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

/Kaynak: İlke Tv/

 

İlginizi Çekebilir

İran, İsrail F-16’sını vurduğunu açıkladı
Apple: iPhone’ları hedef alan yeni casus yazılım DarkSword hakkında önemli açıklama

Öne Çıkanlar