Vartolu Ayşe Aslan 15 gündür kayıp: Fransa polisi halktan yardım istiyor

Fransa’nın Yvelines bölgesinde yaklaşık 2 hafta önce ortadan kaybolan Ayşe Aslan için alarm verildi. Polis halktan kayıp Ayşe için yardım istiyor.
Fransa’nın Versailles kentinde yaşayan ve yurtsever bir aileden olan, 40 yaşındaki Ayşe Aslan’dan, 20 Ağustos’tan bu yana haber alınamıyor.
Polis, 5 Eylül 2025 Cuma günü yaptığı açıklamayla, kayıp Ayşe’nin bulunması için halktan yardım talep etti.
Muş Vartolu olan ve Versailles’in Clagny-Glatigny semtinde yaşayan Ayşe Aslan, polisin verdiği bilgiye göre en son 20 Ağustos 2025’te görüldü.

Polis ekipleri, Ayşe Aslan’ın evinde yaptıkları incelemede dikkat çekici ayrıntılar tespit etti. Kadının kişisel eşyalarının evde olduğu, anahtarın kapının üzerinde bırakıldığı, pencerenin açık ve ışıklardan birinin hâlâ yanar durumda olduğu bildirildi. Bu detaylar, kayboluşun şüpheli olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Yvelines Emniyet Müdürlüğü, bu olayı “endişe verici kayıp” olarak nitelendirerek halka çağrıda bulundu. Aslan hakkında bilgisi olanların polis merkezine iletmesi istendi.


Ayşe Aslan’ın fiziksel özellikleri

Ayşe Aslan: 1,60 metre boyunda, uzun, siyah ve kıvırcık saçlı, kahverengi gözlü, yaklaşık 50 kilo ağırlığında, zayıf yapılı bir kadın.

Kaybolduğu sırada üzerinde deri bir ceket bulunabileceği tahmin ediliyor.

İhbar için çağrı

Polis, Ayşe Aslan’ı gören ya da nerede olabileceğine dair bilgi sahibi olanların, 01 39 24 70 80 numaralı telefondan Versailles Emniyet Müdürlüğü’ne ulaşmalarını istedi.

Kaynak: /X sosyal medya- Fransa Basını/

İlginizi Çekebilir

Manifest’e ‘Hayasızca Hareketler Ve Teşhircilik’ soruşturması
Gürsel Tekin’i CHP İstanbul il binasında bazı milletvekilleri karşılayacak

Öne Çıkanlar