🔴 MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun ortak raporuna yöneltilen eleştirileri hedef aldı. Raporun içeriği incelenmeden değerlendirme yapıldığını savunan Yıldız, eleştirilere sert sözlerle karşılık verdi.
Feti Yıldız, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun ortak raporuna yönelik eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Eleştirileri hedef alan Yıldız, raporu eleştiren bazı isimlerin metni okumadığının ilk cümlelerinden anlaşıldığını öne sürdü.
Yıldız, paylaşımında idealist insanların tutumlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “İdealist insanların çizgileri sabittir. Kişi ya da gruplara yaranmak için çizgisinden sapmazlar. Yalaka, yapmacık, esnek ve gevşek olmazlar. Diliyle içi bir, dürüst, karakteri sabit olup karşısındakine göre değişiklik göstermezler” ifadelerini kullandı.
Eleştirileri sert sözlerle yanıtlayan Yıldız, “‘Ağzı kafasından bir karış yukarıda’ bazı arkadaşların, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu Raporu üzerinde yorum yaparken, raporu hiç okumadığı kurduğu ilk cümleden anlaşılıyor. Onlar için tavsiyem şudur: Kendinizi paralama yerine biraz okuyun. Çok zor değil” dedi.
Açıklamasında bir benzetmeye de yer veren Yıldız, “Kesirler matematikte önemlidir. Ancak üç çeyrekten bir tam olmaz” sözleriyle eleştirilerini sürdürdü.
Kaynak: İlke Tv










