Müftüden Özgür Özel’e Tehdit: Sana tokadı ben atacağım

GenelGündem

Konser sırasında hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak’a ‘sahnede gebermiş’ diyen Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, bu kez de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i tehdit etti.

Kuzey Kıbrıs’ta çıktığı sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren sanatçı Volkan Konak’ın ölümünün ardından sosyal medyadan “Sahnede gebermiş” ifadelerini kullanan eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun açıklamaları tepki çekmiş, Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmetalioğlu hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Mehmetalioğlu, müftülük tarafından görevden alınıp Kocaeli’ye vazi olarak atanmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de mitinglerde yaptığı konuşmada, Volkan Konak’ın vefat etmesinin ardından yaptığı paylaşımı hatırlatarak, Mehmetalioğlu’na tepki göstermişti.

t24‘ün haberine göre, Müftü Ahmet Mehmetalioğlu, bu kez de sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.
Mehmetalioğlu şunları yazdı:

“Ey Özgür Özel. Koruma zırhının arkasından atmak kolay. Koruma ordunu yanına almadan (gerçi bir işe yaramıyorlar yine tokadı yiyorsun da) buyur gel fatihteyim. Nasıl yırtıyorsun ağzımı bi görelim. Sen ecza dükkanında fiş yırtmaktan bile acizsin. Kartondan başkan. Sen daha tokat yemedin. Sana tokadı ben atacağım bekle.”

İlginizi Çekebilir

Özel: Damat, Mehmet Şimşek’e odunla vurmuş
Dieselgate skandalı: Eski Volkswagen yöneticilerine hapis cezası

Öne Çıkanlar