Özgür Özel ve Neçirvan Barzani’den Amedspor’a tebrik mesajı

🔴CHP Genel Başkanı Özgür Özel Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Amedspor’u tebrik etti.
🔴Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, TFF Süper Ligi’ne yükselen Amedspor için tebrik mesajı yayımladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Amedspor’u tebrik etti.

CHP Genel Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘kardeşlik ve dayanışma’ vurgusunda bulundu.

Özel’in mesajı şöyle:

Zorlu bir sezonun sonunda Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Amedspor’u, futbolcularını, taraflarlarını ve

@amedskofficial camiasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, TFF Süper Ligi’ne yükselen Amedspor için tebrik mesajı yayımladı.

Barzani, mesajında Amedspor’un elde ettiği başarının devam etmesi temennisinde bulunarak kulübün gelecekte de başarılarını sürdürmesini diledi.

Barzani, X (eski Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Amedspor’un başarısını hem kulüp hem de taraftarlar için önemli bir sevinç olarak değerlendirdi.

Neçirvan Barzani’nin mesajı (Türkçe çeviri)

“En içten dileklerimle Amedspor’u Süper Lig’e yükselmesinden dolayı tebrik ediyorum.

Bu başarı aynı zamanda Amedspor’un tüm destekçilerine ve taraftarlarına da kutlu olsun.

Amedspor’un bu başarısından büyük mutluluk duyduk, her zaman başarılı olmasını ve Amed’i en iyi şekilde temsil etmesini diliyoruz.

Varolun, çok yaşayın!”

Amedspor en son Iğdırspor ile oynadığı maçta 3-3 beraberlik ile  38 maçtan 74 puan toplayarak Türkiye Süper Ligi’ne yükseldi.

/rd/

İlginizi Çekebilir

CENTCOM: İran limanlarına abluka kararlı bir şekilde sürüyor
Zakho Spor’dan Amedspor’a kutlama: Pîroze dilê Kurdan

Öne Çıkanlar