İBB davasında verilen tahliye kararlarını değerlendiren Ekrem İmamoğlu, “Pazartesi yeni bir gün başlayacak, bu sabahtan daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) davasında 15 kişinin tahliyesine karar verildi. Kararın ardından Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından mesajı paylaşılan CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Pazartesi yeni bir gün başlayacak. Bu sabahtan daha güçlüyüz” dedi.
Mahkeme heyeti, İBB Bilgi İşlem Personeli Emrah Yüksel, İBB Akıllı Şehirler Müdürlüğü Personeli İsmet Korkmaz, itirafçı iş insanı Adem Soytekin, Şehir Plancısı Nuri Cem Ceylan, İBB Bilgi İşlem Personeli Mehmet Çağlar Kuru, İBB Dijital Yayınlar Koordinatörü Ulaş Yılmaz, İBB Akıllı Şehirler Müdürlüğü Personeli Yusuf Utku Şahin, İBB Koruma Görevlisi Çağlar Türkmen, Beyoğlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyhan Özcan, Ponte Dijital Reklamcılık Sahibi Esma Bayrak, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in yeğeni ve İBB İSPER AŞ çalışanı Murat Keleş, İBB Kamulaştırma Şube Müdürü Fatih Özçelik, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in ablasının eşi İsmail Akkaya ve iş insanları Harun Cengiz Beğenmez ile Mehmet Kaya’nın tahliyesine hükmetti.
/Kaynak: Evrensel/












