Belediye binasında saldırıya uğrayan Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük hayatını kaybetti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük’e silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Güdük hayatını kaybetti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük belediye binasında bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Güdük hayatını kaybetti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın özel kalem müdürü vekili Samet Güdük, saat 12.30 sıralarında belediye binasında kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İhbar üzerine belediyeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Güdük, belediye yakınındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kan kaybeden ve uzun süre duran kalbi tekrar çalıştırılan Güdük tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Olayın alacak meselesi yüzünden Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olayın akabinde yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Samet Güdük’ü yaralayan M.G., ilk ifadesinde, “Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum” dediği belirtildi.

Halk TV’ye konuşan Zeydan Karalar, “Biz de şaşırdık. Belediye çalışanı tarafından gerçekleştirilen saldırı bu. Bizim işe aldığımız bir personeldi. Samet kardeşimizin durumu ise kritik. İşin altında ne var onu bilmiyoruz” dedi. /iha/

İlginizi Çekebilir

Scholz: Trump’ın NATO ile ilgili sözleri sorumsuzca ve tehlikeli
İran: Kürt kadın aktiviste 3 yıl hapis cezası verildi

Öne Çıkanlar