31. Musa Anter Gazetecilik Ödülleri bu akşam açıklanıyor

GündemMedya

🔴 Diyarbakır’da 20 Eylül 1992’de JİTEM tarafından katledilen Kürt bilgesi Musa Anter ve görevi başında yaşamını yitiren Özgür Basın çalışanları anısına her yıl düzenlenen Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri bu akşam açıklanıyor.

Özgür Basın’ın bilge ismi Musa Anter’in (Apê Musa) 20 Eylül 1992’de Diyarbakır’da JİTEM tarafından katledilmesinin ardından gazetecilik alanında verilmeye başlanan ve bu yıl 31.’cisi düzenlenen Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülleri’nin 2024 yılı sahipleri bu akşam belli oluyor.

Gazetemiz Yeni Yaşam’ın düzenlediği ve kazananların gazetenin sitesinde saat 23:00’de açıklanacağı 31. Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Yarışması bu yıl, Türkçe Haber”, “Video Haber”, “Kürtçe Haber”, “Fotoğraf (Haber Fotoğrafı)”, “Karikatür” ve Gurbetelli Ersöz anısına “Kadın Haberciliği” olmak üzere altı ayrı dalda düzenlendi.

Ödüller, 22 Eylül Pazar günü Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde saat: 18:30’da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

/Yeni Yaşam Gazetesi/

İlginizi Çekebilir

Erdoğan: Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili bizim bir sıkıntımız yok
Yunanistan Amerika’dan Switchblade İHA’ları alacak

Öne Çıkanlar