Türkiye, New York’ta dijital panolarla yatırımcı arıyor 

GenelGündem

ABD’nin New York şehrinin ünlü Times Meydanı’nda Türkiye dijital panolarda reklam vererek yatırımcı aradığını ilan etti. 

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York’taki Times Meydanı’ndaki dijital panolarda dünyanın bağlantı noktası anlamına gelen “Nexus of the World” mesajını yayımladı. Bu dijital reklam panosunun Türkiye’ye yeni yatırımcıları çekme odaklı olduğu belirtildi. 

New York’un dünyaca ünlü Times Meydanı’ndaki dijital panolarda yayımlanan reklamlar için ne kadar ödendiği ise açıklanmadı.

Türkiye’de hissedilir düzeyde ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, bu mesajlarla Türkiye’nin Avrupa, Asya ve Afrika’nın kesiştiği noktadaki konumuyla küresel pazarlara sunduğu erişimi vurguladığını iddia etti.  

Times Meydanı’ndaki dijital panolardaki Türkiye için yatırım reklamları Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu dolayısıyla New York’un dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri ağırladığı bu dönemde düzenli aralıklarla gösterilmeye devam edeceği belirtiliyor. 

/Ajans/

İlginizi Çekebilir

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan Amerika’ya gitti
Erdoğan Kamala Harris’ten randevu talep etti

Öne Çıkanlar