Çöp poşetli sevk edilmeye soruşturma iddiasına yalanlama

GenelGündem

İçişleri Bakanlığı’nın polis cinayeti şüphelisine çöp poşeti giydirilmesine ilişkin soruşturma açtığı iddia edilmiş, söz konusu iddia birçok medya kuruluşu tarafından servis edilmişti. Cumhuriyet’te yer alan haberde  İçişleri Bakanlığı kaynakları, iddiayı reddetti.

Cumhuriyet’e konuşan kaynaklar, söz konusu iddiayı yalanladı ve çöp poşeti giydirilme olayına dair herhangi bir soruşturma başlatılmadığını bildirdi.

BİR YALANLAMA DA BAKAN YERLİKAYA’DAN
Cumhuriyet’in, ‘soruşturma’ iddiasını yalanlamasının ardından, bir resmi açıklama da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan geldi.

Yerlikaya, X’ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar ALÇAKÇA BİR YALANDIR!

Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir SORUŞTURMA AÇILMAMIŞTIR!

Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır.”

Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar ALÇAKÇA BİR YALANDIR??”

İlginizi Çekebilir

Beyin kanamasını durdurabilecek nanorobotlar üretildi
Hasta tutsak Cengiz Eker, 31 yıl sonra Şakran Cezaevi’nden tahliye edildi

Öne Çıkanlar