Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’ın ayağına sıktılar

GenelGündem

🔴 Fenerbahçe’nin ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcularından Serhat Akın, İstanbul’da silahlı saldırıya uğradı.

“Sports Digitale” adlı YouTube kanalında yorumculuk yapan Akın, X’te yayınladığı bir paylaşımla saldırının program çıkışında gerçekleştiğini, ayağından yaralandığını açıkladı.

Bir başka spor yorumcusu İbrahim Seten, kimliği belirsiz maskeli iki kişinin motosikletle emekli futbolcuya yaklaştığını ve üç el ateş edip yaraladığını iddia etti.

Akın, paylaştığı fotoğrafa “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe” notunu düştü.

Olayla ilgili olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Almanya’nın Bretten kentinde, gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak 5 Haziran 1981’de dünyaya gelen Serhat Akın, futbol kariyerine Karlsruher’de başladı.

2000’de Fenerbahçe’ye transfer olup beş sezonda 153 resmi maça çıkan ve 49 kez fileleri havalandıran emekli futbolcu, “Kadıköy Boğası” lakabıyla anılıyordu.

2005’ten 2008’e Belçika ekibi Anderlecht’in sözleşmeli futbolcusu olan Akın, sırasıyla Köln, Kocaelispor, Konyaspor, Karlsruher, Turgutluspor, Altay ve kariyerini noktaladığı Almanya 4. Lig ekibi Berliner AK 07’de oynadı.

Aynı zamanda A Milli Futbol Takımı ile 16 maça çıkan emekli futbolcu, orada da üç kez gol sevinci yaşamıştı.

Akın, son olarak “Sports Digitale” adlı bir YouTube kanalında yorumculuk yapıyordu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, X’te yayınladığı gönderide “Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum.” dedi.

/euronews/

İlginizi Çekebilir

Avrupa Adalet Divanı, Puigdemont’un başvurusunu reddetti
Sakık’tan Diyarbakır mitingine çağrı: Tecridi kırmalıyız

Öne Çıkanlar