Öldürülen iki kadının cenazeleri Adli Tıp Kurumundan alındı

İstanbul’da Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in cenazeleri Adli Tıp Kurumundan alındı. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil bugün toprağa verilecek.

Semih Çelik tarafından Fatih’te surlarda öldürülen İkbal Uzuner ile Eyüp’te öldürülen Ayşenur Halil’in cenazeleri aileleri tarafından Adli Tıp Kurumundan teslim alındı. İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil bugün toprağa verilecek

İstanbul Fatih’te surlarda öldürülen İkbal Uzuner’in cenazesi amcası tarafından Adli Tıp Kurumundan teslim alındı.

İkbal Uzuner’in cenazesinin Fatih Caminde öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Eyüpsultan’da Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Halil’in cenazesinin bugün Gaziosmanpaşa’da bulunan Pazariçi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kartaltepe Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

İKİ KADINI YARIM SAAT ARAYLA ÖLDÜRMÜŞTÜ
İstanbul Fatih’te, Semih Çelik adlı erkek kadın arkadaşı olduğu iddia edilen İkbal Uzuner’i Edirnekapı’da surlarında bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayırmış, başını kesip surlardan aşağı atmıştı. Çelik, daha sonra kendi boğazına ip bağlayıp surlardan atlamıştı. Çelik’in yarım saat önce de Eyup’te eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen Ayşenur Halil’i boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıkmıştı. (DHA)

İlginizi Çekebilir

35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında tahliye
Hamas liderlerinden Said Ali’nin İsrail saldırısında öldüğü duyuruldu

Öne Çıkanlar