Filiz Deniz: Nûpel yüz bin kez teşekkür ediyor

Alternatif ve bağımsız gazetecilikte yeni bir kulvar açan, hedef kitlesinin doğru ve hızlı haber alma ihtiyacına basın etiğinin temel ilkelerine bağlı kalarak yanıt olmaya çalışan Nûpel Haber, beş yıl önce başladığı yayın hayatında etkisini her geçen gün biraz daha genişleterek sürdürüyor.

Bağımsız olduğu kadar güvenilir ve yapıcı bir gazetecilik için de çaba harcayan, sansasyondan uzak, farklı bakış açılarını kucaklayan, alternatif görüşlere yer açan Nûpel, günümüz gazeteciliğinin yeni parametreleri ışığında kendi deneyimini kalıcı kılacak potansiyelini de yarattı.

Nûpel’in yayın hayatına başladığı günden itibaren istikrarlı bir biçimde büyümesi, okurun her geçen gün artan bir şekilde ilgisini çekmesi, destek görmesi, onun sahip olduğu yayın anlayışının geleceği hakkında da fikir veriyor.

Nûpel deneyimi bize bağımsız ve yapıcı gazeteciliğin Kürt kamuoyunda güçlü bir potansiyelinin olduğu gösteriyor. Bu aynı zamanda bağımlı, yanlı ve yıkıcı yayın anlayışının toplumda kabul görmediğinin kanıtıdır.

Biz de Kürt toplumunun güvenilir, nitelikli, dengeli, adil, demokratik ve ilham verici gazeteciliğe olan özlemini esas almaya devam edeceğiz.

Yine medya-iktidar ilişkilerine karşı sosyal ve dijital medyanın gerçeği manipüle eden yanlarını ifşa etmeye, takipçilerin manipüle edilme ihtimalini de göz önüne alarak, bağımsız yayın çizgisini esas almaya, insan haklarına dayalı, toplum yararını gözeten bir anlayışla bizi görünür kılan okuyucularımızın sesi olmaya devam edeceğiz.

Nûpel’in bugün X’te 100 bin takipçiyi geçmiş olmasını anlamlı ve değerli buluyoruz. Bunun her geçen gün biraz daha artacağına da inanıyoruz.

Bu ilgi ve destek için de başta Nûpel’e çok kıymetli katkıları olan değerli yazarlarımıza, Nûpel’in başaracağına güven duyan ve destek olan dostlarımıza ve ilgisini her daim yükselten okurlarımıza çok ama çok teşekkür ediyoruz…

İlginizi Çekebilir

İsrail, Suriye’nin güneyindeki Kuneytra ilinde tank mevzisi oluşturdu
Bakırhan: Türkiye barışı böyle sağlanmaz

Öne Çıkanlar