Bakan açıkladı: Narin cinayetinde iddianame mahkemeye sunulacak

Türkiye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması ile ilgili hazırlanan iddianamenin ne zaman mahkemeye sunulacağını açıkladı.

Türkiye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ‘Yenidoğan Çetesi’ soruşturması hakkında konuşan Bakan Tunç, “İddianame kabul edildikten sonra gizlilik ortadan kalkacak ve kamuoyu bu iddialarla ilgili suçlamaları ve suçlananları görmüş olacak” dedi. Narin Güran cinayeti soruşturmasından da bahseden Tunç, “İddianame tahminimize göre bu hafta içerisinde mahkemeye sunulacaktır” dedi.

NARİN CİNAYETİ İDDİANAMESİ
Bakan Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması ile ilgili de bilgi verdi. İddianamenin bu hafta içinde mahkemeye sunulacağını açıklayan Bakan Tunç şunları söyledi: “Çok detaylı bir araştırma yapıldı. HTS kayıtlarından daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar, adli tıp raporundan ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlar ve kamera görüntülerine kadar delil toplama çalışması yapıldı. Narin evladımızın hunharca katli hepimizi derinden sarsmıştır. Cansız bedenine ulaşıldıktan sonra adli soruşturma detaylı bir şekilde yürütüldü. İddianame de tahminimize göre bu hafta içerisinde mahkemeye sunulacaktır. Narin’i katledenler, Narin’e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir.”

Kaynak: Ajans

İlginizi Çekebilir

Elon Musk’tan siyasi eylem komitesini destekleyen seçmenlere 1 milyon dolar
Şenyaşar ailesi 6 yıl 4 ay sonra taziye kuracak

Öne Çıkanlar