Sedat Peker davasının gizli tanığı ölü bulundu

Organize suç örgütü liderliğinden yargılanan Sedat Peker davasında gizli tanık olan İsmail Kocalar ölü bulundu.

Elips Haber’de yer alan ve güvenlik kaynaklarına dayandırılan habere göre Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan ve hakkında 194 ülkede kırmızı bülten ile arama kararı bulunan Peker’in “örgüt lideri” olarak yargılandığı davanın gizli tanığı ölü bulundu.

Cesedi Antalya’nın Manavgat ilçesinde göl kenarındaki bir kulübede bulunan İsmail Kocalar’ın cesedi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, adli tabip ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kocalar, Peker davasında gizli tanık olarak ifade vermesinin ardından yayınladığı videoda, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kalkıp allem ettiler, kullem ettiler beni gizli tanık ettiler. Hiçbir konuya ilişkin hiçbir bilgim yok. Bir şeyler yazdılar, altına bana imza attırdılar. Neye imza attığımı bilmiyorum ki. Sedat Peker’le şahsi tanışmam yok. Resim çektirmişim.”

İlginizi Çekebilir

Kanada da Filistin’i devlet olarak tanıyacak
Tutuklu eski Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın baldızı gözaltına alındı

Öne Çıkanlar