UEFA Galatasaraylı oyuncunun sakatlığı üzerine soruşturma başlattı

Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Anfield’da Liverpool’a 4-0 yenilerek turnuvadan elendi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Victor Osimhen’in yerine sahaya çıkan Noa Lang, 77. dakikada yaşanan bir pozisyonda reklam panolarına çarptı. Bu çarpışmada Hollandalı futbolcunun sağ baş parmağı ciddi biçimde kesildi.

Galatasaray Kulübü, sakatlığın ardından şu açıklamayı yayımladı:

“Futbolcumuz Noa Lang’ın sağ baş parmağında ciddi bir kesik oldu ve maç sonrasında Liverpool’da önümüzdeki saatlerde sağlık ekibimizin katılacağı bir operasyona alınması planlandı.”

The Athletic’in haberine göre bu gelişmenin ardından hem UEFA hem de Liverpool konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Saha kenarı düzenlemeleri gözden geçirilecek

UEFA Sözcüsü konuya ilişkin şunları söyledi:

“UEFA, Galatasaray futbolcusu Noa Lang’ın yaşadığı talihsiz kazaya yol açan koşulları inceledi.”

Sözcü, benzer risklerin önüne geçmek için adım atılacağını da duyurdu:

“Olası benzer riskleri belirlemek ve kulüplerden gerekli önlemleri almalarını istemek için önümüzdeki tüm maçlardaki saha kenarı düzenlemeleri ve LED panolar gözden geçirilecek.”

Kaynak:

İlginizi Çekebilir

Bayrakçı: Muhalefetin gerçek oy oranları anketlere yansımıyor
Norveç veliaht prensesinden Epstein’ın itirafı: Manipüle edildim ve aldatıldım

Öne Çıkanlar