Amedspor’da görev dağılımı açıklandı: Yönetim kurulunda yeni dönem

GündemSpor
Amedspor Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı netleşti. Kulüp başkanlığına Nahit Eren getirilirken, yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları da kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni yönetimde finans, altyapı, kadın branşları, uluslararası ilişkiler, dijital dönüşüm ve taraftar ilişkileri gibi birçok alanda görevlendirmeler yapıldı.

 

Amedspor’da yeni yönetim kurulunun görev dağılımı belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre başkanlık görevini Nahit Eren üstlenirken, asbaşkanlık görevine Şengül Saruhanoğlu getirildi.

Finans işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevine Talip Sümbül, dış ilişkiler, uluslararası gelişim ve kamu ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevine Narin Nadirova atandı. Kadın spor branşlarından sorumlu başkan yardımcısı Songül Bayram Alak olurken, altyapı ve stadyumdan sorumlu başkan yardımcılığı görevini Ahmet Ülmez üstlendi.

Ticari ve yatırım işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Melih Nazlıcan, AR-GE ve projelerden sorumlu başkan yardımcısı ise Mehmet Reşit Akıl oldu.
Genel sekreterlik görevine Nimet Taş, muhasebe üyeliğine ise Mülkiye Yekza İnanır getirildi.

Hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Eser Sönmez, İrem İlhan, Raperîn Akengin ve Helin Tapancı olarak belirlenirken, medya ve iletişim departmanında Emel İzgi Demir ile Eser Sönmez görev aldı.

Futbol şube sorumluları Nedip Şimşek, Mustafa Altın ve Mehmet Rıfat Sancar olurken, altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Seher Akçınar Bayar, Hadi Yakışan, Mehmet Akif Savaş ve Rıdvan Pavik olarak açıklandı.

Kadın branşlarından sorumlu yönetim kurulu üyeliklerine Özlem Külahçı Tanaman, Zozan Erek, Raperîn Akengin, Seher Akçınar Bayar, Bengi Berfin Odabaşı Tunca, Narine Nadirova, Emel İzgi Demir ve İrem İlhan getirildi.
Sağlık işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Emel İzgi Demir ve Seydil Muhammed Acar olurken, stadyum ve maç organizasyonlarından sorumlu üyeler Ender Vural, Nurettin Yıldız, İbrahim Ülker, Can Akıl Çelik ve Seydil Muhammed Acar olarak belirlendi.
Satın alma ve tesislerden sorumlu üyeler Kamuran Azizoğlu, Rıdvan Pavik ve Ferhat Esen; sponsorluk ve reklamdan sorumlu üyeler ise Önder Çiçek, Nevzat Günay, Mehmet Oruç ve Sidar Şeyhmus Alkan oldu.

Store ve lisanslı ürünlerden sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Taha Ülgen getirilirken, proje, strateji ve iş alanı geliştirmeden sorumlu üyeler Ömer Faruk Yıldırım ile Cihan Tuncel olarak açıklandı.

Spor salonlarından sorumlu yönetim kurulu üyeleri Aziz Aslan, Seher Akçınar Bayar, Zozan Erek ve Adnan Yıldırım olurken, taraftar ilişkilerinden sorumlu üyeler Hadi Yakışan, Helin Tapancı ve Ahmet Budakçı oldu.

TFF ve UEFA ile ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeliklerine Bengi Berfin Odabaşı Tunca ve Amed Uluğ getirilirken, kamu ilişkilerinden sorumlu üyeler Mithat Çiftçi ve Mahmut Arslan olarak duyuruldu.

Dış ilişkiler ve uluslararası gelişimden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Serhat Demir ve Bişar Duran olurken, yapay zeka, veri ve dijital dönüşümden sorumlu üyeler Amed Uluğ ile Mehmet Akif Savaş olarak görevlendirildi.

Amedspor yönetimi, yeni dönemde sportif başarıların yanı sıra kurumsal gelişim, dijitalleşme ve uluslararası iş birlikleri alanlarında da çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

Barbara Leaf: Irak gerekirse milislere karşı güç kullanmalı
Temel Demirer: Dünya Kupası 2026’da Top Ardında Koşan(lar) Neyin Peşinden Sürüklenir(ler)?

Öne Çıkanlar