Kılıçdaroğlu’nun yeni basın danışmanı, TGRT’de yorumcusu Sönmez oldu

GündemMedya

CHP’de genel başkanlık değişiminin yaşandığı 2023 kurultayına yönelik ‘mutlak butlan’ kararı alınmasının ardından mahkeme kararıyla eski koltuğuna dönmeyi kabul eden Kemal Kılıçdaroğlu, basın danışmanı olarak gazeteci Atakan Sönmez’i görevlendirdi.

Sönmez, görevlendirme için Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

X hesabından paylaşım yapan Sönmez, “Medya ile demokratik ve eşitlikçi bir iletişim sürecinin yürütülmesi adına değerli gazeteci meslektaşlarım ile iletişim ve koordinasyon içerisinde sağlıklı bilgilendirmeleri yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesinde haber müdürlüğü yapan Atakan Sönmez, daha sonra KRT ve İlke TV’de yorumculuk yaptı.

Sönmez son dönemde CHP’ye yönelik ‘mutlak butlan’ konusunda yaptığı taraflı yayınlarla gündeme gelen TGRT Haber yayınlarına düzenli olarak katılıyordu.

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den darbeye karşı direniş ve mücadele çağrısı
Doğu Ergil: Kürt Sorunu çözülmeden ne siyasi birlik ne de barış sağlanır

Öne Çıkanlar